Expressie

Alle leerlingen krijgen ieder jaar in blokken les van een vakleerkracht. Wij hebben vakleerkrachten voor drama, dans ,muziek, Engels en lichamelijke opvoeding. Wij hebben op school een coördinator die de roosters maakt en zorgt voor structurele vergadering met de diverse disciplines en vakdocenten creatieve vorming.

Muziek:

De kinderen van groep 3,4, en 5  krijgen elke week een half uur muziekles van Reinhard Findenegg, muziekdocent . De kinderen van groep 6,7 en 8 krijgen ieder 1 blok muziek per jaar van onze muziekdocent. De rest van het schooljaar verzorgen de leerkrachten zelf het muziekonderwijs in de klas.

Dans:

De kinderen van groep 1 t/m 5 krijgen per schooljaar een blok van 10 weken dansles van Sunnie Maijer. De kinderen van groep 8 worden begeleid door Sunnie tijdens het repeteren van de musical.

Drama:

De kinderen van groep 3 t/m 5 krijgen dramales. Onze drama docent heeft een aanstelling op een middelbare school aangenomen. Wij zijn per direct opzoek naar een nieuwe dramadocent.  Er wordt in blokken van 10 weken een programma aan de kinderen aangeboden.

Engels:

De kinderen van groep 2 t/m 4 krijgen een half uur per week Engels van een native speaker. Deze lessen vinden plaats in halve groepen en worden gegeven door Judith Rikers. Vanaf groep 5 geven de leerkrachten zelf Engelse les in de groepen.

Handvaardigheid:

Handvaardigheid wordt door de eigen leerkracht gegeven, wij hebben een leerlijn handvaardigheid vanaf groep 3 zodat alle leerlingen met alle technieken in aanraking komen gedurende hun schoolcarrière. Voorbeelden van technieken zijn: b.v. zagen, timmeren, werken met gips, hakken in steen e.d.

De kinderen van groep 1 t/m 8 hebben op vrijdagmiddag( 20 weken per jaar) een talentcircuit waarbij de kinderen naar eigen belangstelling mogen inschrijven op de verschillende technieken/kunsten en andere creatieve en sportieve activiteiten.

Sunnie Maier geeft dansles.

Sunnie

Judith Rikers geeft Engels

Judith

Reinhard Findenegg geeft muziekles.

IMGP0732