Wij hebben 2 intern begeleiders

We vinden het belangrijk om de leerlingbegeleiding goed te co├Ârdineren. Daar heeft de Intern Begeleider (I.B.-er) veel tijd voor nodig. Hoewel de I.B.-er in principe voor de leerkracht is, wordt hij bij ons op school niet ingezet voor groepstaken. Op die manier waarborgen wij de continu├»teit van de leerling-zorg. Wij hebben twee intern begeleiders. De intern begeleiders hebben nascholing gevolgd op het gebied van extra leerlingenzorg en coachen van de leerkracht. Zij hebben hun master Intern Begeleider behaald. Per schooljaar wordt bekeken hoeveel ambulante tijd de 2 intern-begeleiders krijgen. De ib-ers vergaderen iedere 3 weken.

Tijdens de Managementvergadering (ook iedere 3 weken) komen de punten uit het ib-overleg ter sprake.

Tamara Drost, intern-begeleider van de groepen 1-2, groep 3 en groep 3-4. Tamara werkt op dinsdag, donderdag  en vrijdag.

Tamara1

Karen Streekstra, intern-begeleider van de groepen 4 t/m 8. Karen werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag.

karen