obs Piet Mondriaan

OBS Piet Mondriaan
Broekzijdselaan 46A
1391 XL Abcoude
Telefoon: 0294 281900
directie@obspietmondriaan.nl

Het bestuur van de school wordt gevormd door het bestuur van de stichting PriMA ( Primair onderwijs Mondriaan Abcoude). Op 1 januari 2009 is de stichting opgericht en van start gegaan. Ons bestuur, een bestuur op afstand, bestaat uit deskundige vrijwilligers, zeer betrokken bij onze school en ons dorp.

Een belangrijke taak voor het bestuur is het in stand houden van goed openbaar onderwijs en er toezicht op houden dat dit ook gebeurt. Dan moet je het uiteraard wel met alle partijen eens zijn wat dat dan is: goed openbaar onderwijs.

Het bestuur heeft met de MZR en de directie en managementteam gesprekken gevoerd over het strategisch beleid voor de komende jaren: wat willen we bereiken, waarom willen we dat bereiken en hoe gaan we ervoor zorgen dat datgene wat we willen ook bereikt kan worden. Dit moet op korte termijn resulteren in een strategisch beleidsplan. Een leidraad voor de komende vijf jaar. U kunt het bestuur mailen; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het bestuur bestaat uit 5 leden.

Voorzitter Heleen Koldewee

 heleenkoldewee

secretaris Corrien Blom

rsz foto website bt mrt 2017 32

 lid Corien van der Linden

CorienvanderLinden

lid Sylvia Korthals Altes

sylviakortalsaltes

Lid Nico Veenman

Nico Veenman