Als school hebben wij een convenant afgesloten met KMN Kind & Co. KMN Kind & Co is een kinderopvangorganisatie die in ons gebouw voor- en na-schoolse opvang en een kinderdagopvang (KDV) aanbiedt. Kinderen van onze school worden met voorrang geplaatst. Als u uw kind bij ons op school inschrijft, kunt u met ons inschrijfbewijs uw kind bij KMN Kind & Co inschrijven. Wij zijn blij met deze afspraak, zo hoeven onze leerlingen niet door het dorp/verkeer maar blijven zij veilig in hun vertrouwde omgeving. Ook hebben wij op het gebied van sociaal emotionele opvoeding dezelfde afspraken gemaakt, dat geeft kinderen veiligheid.

De voorschoolse opvang is dagelijks vanaf 7.30 uur geopend. Naschoolse opvang is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 14.15 uur tot 18.30 uur en in vakanties de gehele dag.

Voor een afspraak kunt u terecht bij: Patricia Schipper en Tanja Bruinekreeft. Of kijkt u op de website: www.kmnkindenco.nl

Patricia Schipper
Clustermanager
Aanwezig op: ma,di,do,vr