De school biedt de gelegenheid tot overblijven. De overblijf wordt door de KMN Kind&Co georganiseerd. De overblijftijden zijn per bouw verschillend. Hierdoor eten de kinderen in de klas met hun eigen leerkracht en spelen de kinderen per bouw (leeftijdsgroep) apart buiten. Wij zijn hierdoor in staat voldoende toezicht te organiseren in de groepen tijdens het eten en is het aantal kinderen dat buiten speelt beperkt tot de kinderen die per bouw overblijven. Wij werken met een overblijfco├Ârdinator. De co├Ârdinator, Inge Mulder heeft tot taak om de overblijf zo goed mogelijk en plezierig mogelijk voor de kinderen te organiseren.

Wij hanteren het 5 gelijke dagenmodel en geen continurooster. Een continurooster houdt in dat de leerkrachten ook de lunch en middagpauze van de kinderen voor hun rekening nemen. Hetgeen betekent dat de leerkrachten zelf geen pauze moment hebben. Dit vinden wij geen wenselijke situatie en kiezen daarom voor het 5 gelijke dagen model. In dit model worden er lunchouders en pedagogisch medewerkers van KMN Kind&Co ingeroosterd die het spelen op het schoolplein tijdens de lunchpauze begeleiden zodat de leerkrachten ook een half uur pauze hebben. De eigen leerkracht eet wel met de kinderen in de klas.

Wij werken met de TSO-online module. Hier kunt u online via de website www.kmnkindenco.nl ( tot 10 uur 's morgens) aangeven of uw kind gebruik wil maken van de overblijf op school.  Hieronder kunt u de Flyer downloaden. Hierin staat precies beschreven welke stappen u moet nemen om uw kind in te schrijven. Ook kunt u Inge Mulder altijd een vraag stellen via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inge Mulder