De Piet Mondriaan heeft schooljaar 2017-2018 ruim 370 leerlingen, verdeeld over 15 groepen. De school is de laatste jaren stabiel wat leerlingaantal betreft.

De stabiliteit van de school garandeert constante financiering en mede hierdoor kunnen wij ons onderwijs beter organiseren en toekomst bestendig inrichten.

Bij de start van het schooljaar beginnen de groepen 1/2 met ongeveer 21 leerlingen. Zodra een leerling 4 jaar wordt komt de nieuwe leerling bij ons op school. Dit betekent dat aan het eind van het schooljaar de groepen 1/2 ongeveer 28-29 leerlingen hebben. Dit schooljaar hadden wij al meer kinderen bij aanvang van het schooljaar waardoor wij besloten hebben met vier kleutergroepen te starten.

Dit schooljaar hebben wij een combinatie groep 3-4, een groep 3 en een groep 4. Vanaf groep 5  hebben wij dubbele groepen. Dus 2 groepen 5, 2 groepen 6, 2 groepen 7, enz. Voor deze groepen proberen we een gemiddelde van 25 leerlingen aan te houden. Wij vinden het heel fijn om met parallel groepen te werken. De leerkrachten van de parallel groepen werken heel intensief samen en hebben veel werkoverleg. Dit komt ons onderwijs zeer ten goede.

Wilt u meer informatie over de groepsgrootte? U kunt ons altijd bellen. 0294 281900