De medezeggenschapsraad (MZR) komt op voor de belangen van personeel, ouders en leerlingen. De raad bestaat uit vier teamleden en vier ouders. De MZR heeft instemmings- en adviesrecht voor wat het schoolbeleid betreft.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn:

schoolplan, formatieplan, huisvesting, personeelsbeleid of de algemene gang van zaken op school. De raad heeft het recht om zelf initiatieven te ontwikkelen.

Om het beleid van de school vorm te geven is een goede samenwerking met de directeuren en het bestuur van belang. De directeuren hebben hierbij een adviserende stem in het geheel en zijn regelmatig op de vergaderingen aanwezig.

Door de MZR wordt er contact gehouden met de ouderraad (OR) en omgekeerd, directie en bestuur van de school. Het is mogelijk dat een vertegenwoordiger vanuit de OR de MZR- vergaderingen bijwoont.

De MZR brengt meestal in oktober het jaarverslag van het voorgaande jaar uit. Het reglement ligt ter kennisneming op school. Wilt u eens een vergadering bijwonen, dan bent u van harte welkom want de bijeenkomsten zijn openbaar. Wel moet u zich voor de vergadering aanmelden. Zie voor de data het activiteitenrooster.Ouders (en kinderen) kunnen altijd een beroep doen op onze MZR. Uw vragen of opmerkingen worden zorgvuldig behandeld.

De MZR heeft twee maal per jaar een overleg met het bestuur van de school. Daar komen o.a. schooloverstijgende zaken aan de orde. U kunt de MZR mailen; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oudergeleding MZR;

1. Huig Ouwehand; vader van Lieuwe 5B

profielfoto HuigOuwehand

2. Jef Bartels; vader van Benjamin gr 1/2B, Ilja gr 3-4 en Sietse gr 6B